Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde hafta sonu deplasmanda Artvin Hopa Spor ile karşılaşacak olan Kars 36 Spor hazırlıklarını sürdürüyor.

        BAL Ligi 3'üncü Grup'ta şampiyonluğu belirleyecek karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz nezaretinde sürdürün yeşil beyazlı ekip, Hopa deplasmanından puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

        Hopa karşılaşmasının çok zor geçeceğini ifade eden Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz, şampiyonu belirleyecek karşılaşmada gülen taraf olacaklarını belirtti.

        Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, "Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı Hopa karşısında da sürdürmek istiyoruz. Hopa maçının taktik çalışmasını yaptık. Camia olarak Hopa maçına kilitlendik. Deplasmanda çok zor bir maça çıkacağız. Takımımızın gücü ortada, rakibimizin gücünü de biliyoruz. Biz hazırlıklarımızı tamamladık. Yarın Hopa'ya yola çıkacağız. Hopa maçından galip dönerek şampiyonluk sevincini Karslılara tattırmak istiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler