Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, Yeşilay Haftası münasebetiyle madde bağımlılığına dikkat çekerek bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

        Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, çocuklara zararlı maddelerden korunma yollarını anlatan, pankart ve afişler hazırladı. Özel bir AVM de hazırladıkları afiş ve pankartlarla yürüyüş yapan öğrenciler, büyüklerine önemli ve etkileyici mesajlar verdi. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü'nün gerçekleştirmiş olduğu bu etkinlik, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

        Etkinlik hakkında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Günümüzde, toplumda yaşanması arzu edilmeyen birçok olumsuz davranışın temelinde, alkol ve uyuşturucu madde kullanımının yattığını görmekteyiz. Alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımı aile ve toplum düzeninin bozulmasının yanında; insan sağlığı üzerinde de telafisi mümkün olmayan hasarlara yol açabilmektedir. Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır. Sanat ve spor faaliyetleriyle uğraşan gençler, zararlı ve bağımlılık yapan maddelerle meşgul olmazlar. Ülkemizin yakaladığı yükseliş ve ilerlemenin artarak devam etmesi için, ülke idaresinde söz sahibi olacak yeni neslin, gençlerimizin sağlıklı bireyler olması çok büyük bir önem arz etmektedir" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler