Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların temsilcileri AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, sendikacılığın önemine ve misyonuna vurgu yaptı. Taş, "Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile aday gösterildim ve İl Başkanı seçildim. Partimiz Sivil toplum kuruluşları ile sendikalarla diyalogların iyi olmasına her zaman önem vermiştir. Millete hizmet veren sosyal haklar için mücadele eden sendikalar ile aynı istikamette yol alıyoruz. Memur-Sen üye sayısı ile Türkiye'de söz sahibi bir sendikadır. Sendika temsilcilerimize vazifelerinde başarılar diliyorum. Ak Parti olarak bizim için önemli olan 2019 seçimleridir. Amacımız her zaman olduğu gibi başarılı olmaktır. Antalya teşkilatımız seçimlerde farkını yine ortaya koyacaktır" dedi.

        Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Çoban, Sağlık-Sen Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Zafer Rece, Diyanet Sen Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Dişli, Diyanet Sen Antalya 3 nolu Şube Başkanı Ali Özdemir, Bem Bir Sen Şube Başkanı Adem Deveci, Toç bir Sen Şube Başkanı Tahsin Etli, Birlik Haber Sen Şube Başkanı Mustafa Erol, Çavdır İkra İlim Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Ramazan Şimşir, Enerji Bir Sen Batı Akdeniz Şube Başkanı Emrah Küçükbozbey, Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Ramazan Öykü, Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, Büro Memur sen Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, Büro Memur Sen Şube Başkan Yardımcısı Süleyman Elçin yer aldı. Ziyaretin sonunda İbrahim Ethem Taş'a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa Çoban, kendisine duvar saati hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler