Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        umhuriyet Başsavcılığı tarafından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünde adli soruşturmalarda görevli personele adli tahkikatlarda uygulanacak esas ve yöntemlere ilişkin eğitim programı düzenledi.

        Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, imzalı yapılan açıklamada; "Zonguldak Cumhuriyet Savcıları tarafından İl Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen eğitimlerde 5237 Türk Ceza Kanunu, 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu, 2559 Sayılı Polis Vazife ve Selahiyat Kanunu hakkında bilgiler verilmiştir. Zonguldak ilinde meydana gelen suçlara ilişkin yürütülen adli soruşturmalarda Cumhuriyet Savcılarının verdiği talimatların yerine getirilmesinde dikkat edilecek hususların yanı sıra taraf beyanlarının alınması, delil toplanması ve muhafazası gibi adli görevlerin yanı sıra uygulamalarda karşılaşılan sorunların çözüm yöntemleri hususunda eğitim verilmiştir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler