Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Turna ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Barosu Başkanı Ali Er'i makamında ziyaret etti.

        Ziyaret kapsamında, Mersin Barosu ile Mezitli Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, Mersin'de toplum yararına yapılacak olan etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Er, "Bilinçlenme farkındalıkla başlar. Farkındalık oluşturmak da kamu kurum ve kuruluşları, odalar, dernekler ve sivil toplum örgütlerinin duyarlılık gösterip harekete geçmesiyle başlar. Mersin Barosu olarak, kentimizde birçok kurumla işbirliği yaparak önemli konularda ilk adımı atıp toplum yararına çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Mezitli Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde hareket ederek kadınlarımıza haklarını anlatan ve kadına yönelik aile içi şiddetin hukuksal boyutu hakkında bilgilendirme çalışmaları yaptık. Sadece kadınlarımıza değil, 7'den 70'e herkese yönelik çeşitli alanlarda seminerler ve farkındalık çalışmaları yaparak, insanlarımız farkında olmadıkları konularda farkında olmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

        Mersin Barosu'nun öncelikle bir meslek örgütü olmasının yanı sıra, etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatan Er, "Başta mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümüne odaklanmak, bunun yanı sıra toplumsal sorumluluk projelerini yerine getirmek Baromuzun önemli görevidir" şeklide konuştu.

        Mezitli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Turna ise toplum yararına Mersin Barosu ile birlikte ortak işler yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bizler her zaman halkımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

        Ziyaretin sonunda Turna, Er'e plaket verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler