Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin merkez Mezitli Belediyesi tarafından, '7'den 70'e Sevgi Buluşması' etkinliği düzenlendi.

        Taş Mektep'te düzenlenen etkinlikte, Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi, Mezitli Belediyesi Yaşlı Bakım Evi ve Mezitli Belediyesi Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evi sakinleri oyun, dans ve müzik dolu bir gün geçirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katıldığı etkinlikte, Mezitli Belediyesi Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evi Korosu ve Ritim Grubu seslendirdiği şarkılarla müzik ziyafeti sundu. Her yaştan oluşan karma takımların mücadele ettiği, halat çekme, yumurta taşıma, heykel gibi oyunlar da büyük coşku yaşattı. En büyük amaçlarının, yaşı veya siyasi düşüncesi ne olursa olsun her vatandaşı mutlu etmek olduğunu ifade eden Tarhan, "Çocuklarımızı ve yaşlılarımızı aynı yerde buluşturarak önemli tecrübeler kazanmalarını sağlıyoruz. Bu etkinliği sürekli kılmak amacıyla 17 dönümlük alanda Mutlu Yaşam Köyü projemiz var. Önümüzdeki günlerde bunun uygulamasına başlıyoruz. Her yaştan insanımız gelsin, sporla, müzikle bahçeyle uğraşarak üretim yapsınlar istiyoruz. Önemli olan böylesi ortamlardan her kesimin mutlu güzel paylaşımlar yapmasıdır" diye konuştu.

        Geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdikleri Mezitli Belediyesi Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evi'nin başarılı çalışmalar yaptığını kaydeden Tarhan, "Şimdi eski Davultepe Belediye binasının yan tarafında bulunan alana daha büyük bir Aktif Yaş Alma Merkezi yapıyoruz. Her bireyimizin mutlu ve birlikte olması için çalışmalar yapıyoruz. Birbirimize güç vermemiz gerekiyor. Mezitli'de ki insanlarımızın tüm Türkiye'ye örnek olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler