Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

        Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Çevikel ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette Kocaeli'de düzenlenen MEGAFEST Alışveriş ve Eğlence Festivali üzerine konuşuldu. 16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen MEGAFEST Alışveriş ve Eğlence Festivali'ne verdiği destekten dolayı Karaosmanoğlu'na teşekkür eden Çevikel, "Başkanımız desteğiyle inşallah 14 Haziran tarihinde başlayacak Ramazan Bayramımızın bir hafta öncesinden yine aynı ve daha iyisi olacak şekilde alışveriş festivali gerçekleştireceğiz. Esnaf kardeşlerimiz yapılan bu organizasyondan çok memnun kaldılar. İbrahim Başkanımızın ve ekibinin destekleriyle inşallah Ramazan Bayramımızın öncesinde bir festival daha yapacağız" dedi.

        Kocaeli'nin fuarlar kenti haline geldiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu ise, "Tüm Kocaeli'ye hayırlı ve bereketli bir fuar süreci yaşattığınız için esnafımıza sizler adınıza teşekkür ediyorum. Kocaeli'de artık sıklıkla fuarlar düzenliyoruz. İnanın artık sayamıyoruz. Bu da Kocaeli'nin bir fuarlar kenti haline geldiğini ispat ediyor. Bu mutluluk verici bir gelişme. Heyecanımız her fuarda katlanıyor. Tuhafiyeciler, Konfeksiyon İmal ve Satıcı esnafımızın işlerine katkı sunduysak bizden mutlusu yoktur. Sizlerin ve üyelerinizin işlerinizde her daim başarılı olmanızı ve güzel işler yapmanızı arzu ediyoruz. Bu konuda bizler sizlerin yanındayız. Esnafımızın ve halkımızın yararına olacak her projede bizler sizlerin yanındayız. Tek amacımız var insanımızın daha huzurlu ve mutlu bir kent oluşturmaktır. Buna da sizlerle ulaşıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

        Birliktelik fikir alışverişinin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler