Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'ın performansının kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, çalışmalarından dolayı kendisine ve yönetimine teşekkür etti.

        Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Genel Başkan Yardımcısı Alper Deniz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Şeker ile birlikte Malatya Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan Genel Başkan Bayram Karakaş, Malatya'nın doğunun en güzel illerinden bir tanesi olduğunu ifade ederek, Malatya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Karakaş, Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'ın performansının kendilerini heyecanlandırdığını kaydederek, "Kendisinin bize büyük katkısı var. Malatya'yı yakında izliyoruz. Odamız gerek yaptığı faaliyetlerle gerek esnaflarla sunduğu destekle bölgede ilkleri yapmaya devam ediyor. Ben önümüzdeki yıllarda daha güzel ve esnafımın yararına çalışmalar yapacağına inanıyorum" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toptaş ise, göreve başladıkları andan itibaren odayı aktif bir hale getirdiklerini vurgulayarak, "Kuaförlerimiz ve berberleri iyi bir seviyeye getirmek için birçok eğitim çalışması yaptık. Genel Başkanımız sadece bir odayı değil Malatya'daki tüm berber ve kuaför esnaflarını ziyarete gelmiş bulunuyor. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz Malatya'da bir takım yarışmalara katıldık ve bu yarışmalarda önemli dereceler elde ettik. İnşallah Genel Başkanımızın da desteğiyle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler