Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde, alt yapı çalışmalarının ardından kilit parke çalışması tamamlanan ve devam eden mahallelerde inceleme bulundu. Geride kalan dört yıllık hizmet döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa'nın 17 ilçesinde 4 buçuk milyon metre kare kilit parke döşemesi yapıldığına dikkat çeken Demir'e mahalle muhtarları yapılan hizmetler nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmalarıyla vatandaşları yıllardır özlem duyduğu hizmetlere kavuşturuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde, alt yapı çalışmalarının ardından kilit parke çalışması tamamlanan ve devam eden mahallelerde inceleme bulunarak, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İlk olarak Çamköy Mahallesi'ni ziyaret eden Demir, burada Mahalle Muhtarı Kadir Çelik tarafından karşılandı. Mahallede yürütülen kilit parke çalışmalarını inceleyen Demir'e Mahalle Muhtarı Kadir Çelik memnuniyetini dile getirdi. Mahallerinde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarından mutluluğunu dile getiren mahalle muhtarı Kadir Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de teşekkürlerini iletti.

        Demir, daha sonra ise MASKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarının ardından kilit parke çalışması tamamlanan Kırançiftlik Mahallesi'nde incelemede bulundu. Demir, yürütülen çalışmanın ardından mahalle sakinlerinin kışın çamurdan, yazında tozdan kurtulduğuna dikkat çekti.

        Demir, incelemelerine Gülbahçe Mahallesiyle devam etti. Burada Gülbahçe Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan tarafından karşılanan Demir, yürütülen çalışmaları titizlikle inceledi. Gülbahçe'ye Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin mahalle sakinleri tarafından takdir gördüğünü belirten Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan," MASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmasının ardından Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kilit parke çalışmasıyla tüm sorunlarımız sona erdi. Bütün hizmetlerimiz karşılandı. Halkımız tarafından da hizmetler takdir görüyor. Büyükşehir Belediye başkanımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

        Son olarak Çamlıca Mahallesi'ni ziyaret eden Demir, burada da Çamlıca Mahalle Muhtarı Mehmet Uçtu tarafından karşılandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler nedeniyle memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı Mehmet Uçtu, "Mahallemizde kanalizasyon çalışması bitti. Şimdi kilit parke döşemesi devam ediyor. Büyükşehir belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar hiç görmediğimiz hizmetleri gördük. Köyümüzün vizyonu değişti. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz" dedi.

        Geride kalan dört yıllık hizmet döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde yaklaşık 650 bin metre kare kilit parke çalışması yapıldığına dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, "2014 yılında Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, köyden mahalleye dönen yerlerde alt yapı çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatını vermişti. Özel idareden Büyükşehir Belediyesi'ne devrolan bu yerler o zamanların imkânlarıyla, köylü devlet iş birliğiyle yapılmış bir takım eksikleri olan tesislerdi. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu talimatı doğrultusunda köylerimizde öncelikle içme suyu ve kanalizasyon eksiklikleri noktasında çalışmalar yapılmıştı. Bu noktada yürütülen alt yapı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyemiz tarafından kilit parke çalışması yapılıyor. Bunun yanı sıra gerek mezarlık yolu, gerekse zaman içerisinde yıpranan yollarda da kilit parke çalışmasıyla vatandaşlarımızı konforlu yollara kavuşturuyoruz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler