Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Orman İşleme Müdürlüğü Orman haftası sebebi ile vatandaşlara ücretsiz olarak 11 bin adet çam, ceviz, selvi, fıstık çamı fidanı dağıttı.

        Dursunbey ilçesinde Orman Haftası nedeniyle Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü toplam 11 bin fidan dağıttı. Kent Meydanında düzenlenen fidan dağıtım törenine Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Orman İşletme Müdürü Fahri Atalay, çeşitli kurumlardan yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        İşletme Müdürü Fahri Atalay dağıtım töreni öncesi yaptığı açıklamada;"Orman Haftası vesilesi ile Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğü olarak 11 bin fidanı vatandaşlarımıza dağıtarak toprakla buluşturuyoruz. Daha yeşil bir Türkiye için Bakanlığımızın tüm Ülkemizde olduğu gibi İlçemizde de yatırımları sürüyor. Orman Haftası kutlu olsun" dedi.

        Konuşmaların ardından protokol tarafından vatandaşlara fidanlar hediye edilirken,Çam, Ceviz, Selvi, Fıstık çamından oluşan fidanlar kısa sürede tükendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler