Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Van Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.

        Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu ve beraberindeki heyet, Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Akalın'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten dolayı memnunluk duyduklarını belirten Demirciler, Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Akalın, "Önümüzdeki günlerde yapılacak olan VATSO seçimlerinde öncelikle sizlere başarılar dilerim. İnşallah Van ilimize yakışır bir VATSO seçimi olur ve bizlerde oda olarak canı gönülden yönetimimiz olarak yanınızdayız. Elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız ve sizlere de bizleri ziyaret ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        VATSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu ise, Oto Sanayi Sitesinde birkaç gün önce çalışan bir genci kaybettiklerini belirterek, "Ben de yıllarca Oto Sanayi Sitesinde sizlerle birlikte çalıştım. Bende sizin oto sanayisine gelen giden bir ailenizin çocuğuyum. Meslek icabı nedeniyle sizin içinizden biriyim. Sizin içinizde büyüdük ve Oto Sanayi Sitesinin nasıl bir meslek olduğunu, nasıl bir emek olduğunu çok iyi biliyorum ve bundan dolayı da çok mutluyum. Yeni bir yönetim, yeni bir anlayış ruhu gelmesi de bence güzel olur inşallah. Sanatkârlarımız için, esnaflarımız için hayırlara vesile olacağına inanıyorum. Allah eğer bize görevi nasip ederse, bende sizin bir kardeşiniz olarak sizlerin yanında olacağım ve tüm sıkıntıları birlikte Ankara'ya taşırız. Bakanlığa götürürüz ve bize düşen ne varsa Allah'ın izniyle yardımcı olacağız. Yürekten hepinizi kutluyorum. Ekip adına 19 meslek grubu arkadaşım var. 57 kişi adına sizi kutlamaya geldik. Başkanımıza bir moral verelim, kutlayalım ve bundan sonra da başarılarınızın devamını dileriz" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler