Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

        Eskişehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen'in Divan Başkanlığını yaptığı Seyitgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası İlçe Kongresinde, Afrin şehitleri ile tüm şehit ve gaziler için dua edildi. Kongrede konuşan ve Seyitgazili esnafların kendileri için çok önemli ve duyarlı olduğunu belirten Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, "Belediye Başkanımız Hasan Kalın'ın gerek ilçemizde gerekse Büyükşehir Belediye Meclisinde esnaf ve sanatkarlarımıza sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederim. Esnaflarımız arasında güzel bir birliktelik sağlanmış" dedi.

        Başkan Hasan Kalın ise 4 yıldan bu yana Esnaf Odası Başkanı Fuat Karakulak ve ekibi ile birlikte çalıştıklarını kaydederek; "Başkanımız başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Kıt kanaat ve küçük imkanlar içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirildi. Burada Esnaf ve Sanatkarlarımız arasında birlik ve beraberlik sağlandı. Kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Öte yandan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'a esnaf ve sanatkara verdiği desteklerden dolayı bir plaket verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler