Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Halkı'na güvenli doğalgaz arzını sağlamak için tüm imkanlarını seferber eden ve profesyonel ekibi ile çalışmalarını sürdüren Kayserigaz, 10. yılını tamamlayan Yetkili İç Tesisat firmalarına teşekkür plaketi takdim etti.

        Kayserigaz'ın başarılı çalışmalarına destek ve katkı sağlayan Yetkili İç Tesisat firmaları plaketlerini alırken, hizmet kalitelerini her geçen gün arttırarak uzun yıllar boyunca birlikte çalışma ve Kayseri halkına kaliteli ve güvenilir hizmet verme temennisinde bulundular. Kayserigaz İç Tesisat bölüm Yöneticisi Mehmet Onur Aydın, abonelerin evlerinde ve işyerlerinde bulunan doğalgaz tesisatlarının bakımını düzenli olarak sadece 'Doğalgaz Sertifikalı Firmalar'a yaptırmalarını hatırlatarak tesisatlarına Kayserigaz'ın bilgisi dışında müdahale etmemeleri ve her türlü doğalgaz tesisat değişikliğinde "Yetkilendirilmiş Firmalar"ı tercih etmeleri konusunda abonelerini uyardı. Aydın, 10 yıl gibi uzun bir süreyi birlikte sorunsuz geçirdikleri için firmalara plaketlerini takdim ederken, "Çok daha uzun yıllar birlikte çalışmayı ümit ediyoruz. İç tesisat firmalarımızla sık sık bir araya gelerek eğitimler ve toplantılar yapıyoruz. Profesyonel çalışmalara imza attığımız bu iş ortaklığının daha uzun yıllar sürerek, başarılı çalışmalar ortaya çıkarmasını diliyoruz. Güvenli doğalgaz arzında önemli role sahip olan ve çözüm ortağımız olarak gördüğümüz tüm iç tesisat firmalarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler