Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vatandaşları narkotik suçlar ve madde ile mücadele konusunda bilgilendirmeyi amacıyla, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan "Hedef Olma, Hedefsiz Kalma Projesi" kapsamında, 'Narkotik Eğitim Tırı', Tekirdağ'a geldi.

        İlk olarak, Hürriyet Mahallesi'ndeki Okullar bölgesine gelen tır, Vali Mehmet Ceylan, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karavaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, kurum müdürleri ve öğrenciler tarafından gezildi.

        "Güzel bir eğitim çalışması yapıyor"

        Tırı gezdikten sonra açıklamalarda bulunan Vali Ceylan, eğitimin önemine değinerek, "Bu illetten gençliğimizi kurtarmak için yapılaması gereken tüm tedbirleri almaya gayret gösteriyoruz. Tabi ki bunun en önemli ayaklarından birisi eğitimdir. Bu amaçla da bağımlılıkla mücadelede Narkotik Eğitim Tırı'mız bugün ilimizde. Eğitim tırımız hem öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amaçlı hem de velilerimize bilgi vermek amaçlı güzel bir eğitim çalışması yapıyor. Buradaki asıl amacımız gençlerimizi bağımlılıktan uzak tutarak onların sağlıklı bir biçimde yetişmelerini ve topluma sağlıklı bir nesil olmaları için gayret sarf ediyoruz" dedi.

        Vali Ceylan konuşmasının devamında, "Gençlere tavsiyemiz kesinlikle ama kesinlikle bu tür alışkanlıklardan uzak durmaları. Bir anlık almış oldukları zevk ve mutluluğun gelecekte büyük bir felakete yol açacağını görecekler. Uyuşturucu, sigara ve teknoloji bağımlılığı gibi alışkanlıklardan uzak durabilmek için olumsuzluklardan uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Onların asıl hedefi dersleri ve geleceği olmalı" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler