Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos'ta açılan İl il yöresel yiyecekler fuarı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

        Patnos Atatürk mahallesinde açılan ve yaklaşık yirmi gün sürecek olan fuarın açılışı, Patnos Kaymakamı Ümit Altay, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, İlçe Emniyet müdürü Zafer Akpınar , Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz tarafından yapıldı.

        Türkiye'nin değişik bölgelerinden 14 ilin yemek, gıda ve yöresel ürünlerin sergilendiği fuara gelen vatandaşlar böyle bir organizasyonun ilçede yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdiler.

        Fuar ile ilgili görüşlerini aldığımız katılımcı firma yetkilileri ise "Patnos'ta böyle fuar yapılacağını öğrendiğimizde katılım noktasında önce tereddüt yaşadık sonra şartlar uygun olup fuara katıldığımızda ve Patnosluların ilk üç gündeki ilgilerini gördüğümüzde Patnos'a gelme konusunda isabetli bir karar verdiğimizi gördük ve Patnoslular fuara yoğun bir ilgi gösteriyorlar" diye konuştular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler