Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü Yazar İclal Aydın, 31 Mart Cumartesi Saat 15:00'de Nissara AVM'da yeni kitabı 'Üç Kız Kardeş'in imza günü için okurlarıyla bir araya geliyor.

        Yazdığı kitaplar ile adından sıkça söz ettiren ve kitapları 'çok satanlar listesine' giren ünlü yazar ve oyuncu İclal Aydın, D&R Nissara AVM'de yeni kitabı 'Üç Kız Kardeş' ile sevenleriyle buluşarak yeni kitabını okurları için imzalayacak. Türkan, Dönüş ve Derya isimli birbirini çok seven üç kız kardeşin Ayvalık'tan İstanbul'a uzanan hikayelerinde çocukluktan yetişkinliğe hayatlarındaki sevinçleri, hüzünleri, mutluluğu ve eskiyi yad ederek iyileşme sürecini konu alan İclal Aydın, Üç Kız Kardeş kitabı ile Kapadokyalı sevenleriyle ilk kez bir araya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler