Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin Derince ilçesinde bugüne kadar hizmet gösteren Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nün bundan sonra Körfez'de hizmet vereceği bina için temel atma töreni gerçekleştirildi.

        Körfez Tütünçiftlik Mahallesi Fener Gölü'nde gerçekleştirilen törene, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci Emniyet Müdür Yardımcısı Yıldırım Güler, Deniz Liman Şube Müdürü Fuat Kubilay, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve belediye meclis üyeleri de yer aldı. Temel atma töreni öncesinde kurban kesildi, dualar edildi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, temel atma töreninden sonra İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve beraberindeki heyeti yemekte ağırladı. Başkan Baran, yemekte ayrıca Denizci'ye şiir kitabı hediye etti. Hudut Kapısı Amirliği ve Su Altı Grup Amirliği'ni bünyesinde bulunduran Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nün inşaat ve tesis çalışmalarının tamamlanması sonrasında taşınma işlemlerini gerçekleştireceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler