Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hizmetİş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Felahiye Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

        Felahiye Belediyesinde gerçekleştirilen imza törenine Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Hakiş Kayseri İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik ile sendika yetkilileri katıldı.

        Felahiye Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmesi hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Çelik, sözleşmenin yürürlük süresinin 3 yıl olduğunu söyleyerek şu şekilde devam etti, “Felahiye Belediyesinde kadro üyelerimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle birlikte birinci yıl ücretlere ve sosyal haklara yüzde 12, ikinci ve üçüncü yıllarda ayrı ayrı ücretlere ve sosyal haklara yüzde 11 oranında zam yapılacaktır. Toplu iş sözleşmesinde bizlere katkılarından dolayı belediye başkanımıza ve muhasebe müdürümüze teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemiz belediyemize ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun’da işçilerinin hak ettikleri maaşı günün de verebilmeyi ilke edindiklerini söyleyerek toplu iş sözleşmesinin iki taraf içinde gayet sevindirici olduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler