Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini makamında ağırladı.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden Derince Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, Körfez Belediye Meclisi’nin koltuklarına oturdular. Öğrencilerle sohbet eden Başkan İsmail Baran, meraklı öğrencilerin sorularını da cevapladı.

        Yaşları 5 ile 6 arasında değişen yaklaşık 30 çocuğu meclis salonunda ağırlayan Başkan İsmail Baran, “Çocuklarımız, hepimizin ve bu kentin geleceği. Onlarla bir araya geldiğimde vakit su gibi akıp gidiyor. Bizler de onlara güzel bir gelecek hazırlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle spor yapabilmeleri için şimdi üç yeni spor kompleksi için inşaat çalışmalarına başladık. Spor akademilerinde de 4 bin 500 çocuğumuza eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın gözleri ışıl ışıl parlayabilmeli, geleceğe güvenle bakabilmeli. Çocuklarımıza sağlık içinde yaşayabilecekleri temiz bir çevre ve sağlam bir gelecek bırakmalıyız. Bu hepimizin ortak kaygısı olmalı” dedi.

        Başkan Baran daha sonra minik konuklarından gelen soruları cevaplayarak, onların isteklerini de tek tek not aldı. Ziyaret, Başkan Baran’ın minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler vermesi ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler