Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu, tamamlanan seçim sürecinin ardından gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev dağılımını yaptı. Buna göre, başkan yardımcılıkları görevlerine Yücel Bayram ile Ömer Küpeli seçildi.

        Adana Ticaret Odası’nın 1 ve 7 Nisan 2018 tarihlerinde yapılan organ seçimlerinin ardından oluşan Atila Menevşe Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu, mazbatasını Seyhan 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şenol Öz’den alarak resmen göreve başladı. 11 kişilik Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısında Başkan Yardımcılıkları ve Muhasip Üye belirlendi. Buna göre, başkan yardımcılıkları görevlerine Yücel Bayram ile Ömer Küpeli seçildiler. Muhasip üye görevine de Mehmet Balıkçı getirildi.

        ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde tamamlanan seçimlerin geride kaldığını, bundan sonraki süreçte yarım kalan ya da yeni projelerin hayata geçirilmesi için çaba göstereceklerini bildirdi. Menevşe, “Seçimleri geride bıraktık. Meclisimizin yarıya yakını değişti. Farklı kulvarlarda yarışarak da olsa 108 kişilik Meclisimizin bundan sonraki ortak hedefi Adana ekonomisinin temel göstergelerini en üst seviyeye çıkarmaktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler