Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, düzenlediği etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şölen havasında kutluyor.

        Alışveriş merkezi tarafından hazırlanan 23 Nisan kapsamındaki etkinlikler 19 Nisan Perşembe günü, Çocuk Kulübü’nde 23 yaş grubu için Özel EğlenÖğren Spor Atölyesi ile başlayacak. Aynı gün, ebeveyn ve çocuğun birlikte katıldığı, yaşa uygun gruplarda sosyalleşerek geliştiği bir program olan Kindy Roo etkinliği 614 ay bebeklere özel Gelişim, Oyun ve Spor Atölyesi konuklarını ağırlayacak.

        23 Nisan Çocuk Haftası programı, 20 Nisan Cuma günü, zemin kat etkinlik alanında 515 yaş grubundaki çocuklar için düzenlenen Bubble Room Atölyesi ile devam edecek. Aynı gün ve yerde 513 yaş grubu çocuklarına yönelik Lego Starwars, Lego Firends, Lego City, Lego Duplo etkinliği gerçekleştirilecek.

        21 Nisan’daki programda ise; 515 yaş çocuklara yönelik Rubble Room Atölyesi, 513 yaş çocuklar için Lego Starwars, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo Atölyesi çocukları eğlendirecek. 715 yaş çocukları için Maker Teknoloji Atölyesi geleceğin bilim insanlarını konuk edecek. Aynı gün AVM genelinde maskot karakterlerin animasyon şovu gerçekleşecek. Sihir Atölyesi Sihirbazlık Gösterileri, 512 yaş çocuklar için Yes To Science Bilim Atölyesi küçük ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Aynı gün, Uzman Psikolog Dilara Pepedil’in annelerle söyleşisi olacak.

        22 Nisan’da 515 yaş Bubble Room Atölyesi, 513 yaş Lego Starwars, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo, 717 yaş Maker Teknoloji Atölyesi konuklarını ağırlayacak. Aynı gün, PTT Mektup Yazma Atölyesi meraklılarıyla buluşacak.

        Etkinliklerin finalinin yapılacağı 23 Nisan gününde ise Bubble Room Atölyesi, 513 yaş çocuklar için Lego Starwars, Lego Friends, Lego City, Lego Duplo ile AVM genelinde maskot karakterlerinin animasyon şovu olacak. Çocuk Spor ve Zumba etkinlikleri, 45 yaş çocuklara özel Kindy Roo Parkuru çocuklara 23 Nisan’ın coşkusunu dolu dolu yaşatacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler