Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen kedi, sağlık ekiplerinin kalp masajıyla hayata tutundu.

        Yangın, dün Hendek ilçesi Yeni Mahallesi Servetiye Caddesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın 4’üncü katında çıktı. Edinilen bilgilere göre, yangın sırasında evde mahsur kalan kedi dumandan etkilendi. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılan kedi sağlık ekiplerine teslim edildi. Dumandan etkilenen kedinin hayati fonksiyonlarını geri kazandırmak için yoğun çaba sarf eden sağlık ekipleri, kediye kalp masajı yaparak oksijen verdi. Sağlık ekiplerince yapılan müdahale sonucu kedi hayata tutundu. Dumandan etkilenen kedi daha sonra veterinere gönderilerek tedavi altına alındı.

        Sağlık ekiplerinin çabası olay yerinde bulunan vatandaşların ve hayvanseverlerin takdirini topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler