Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin polisinin düzenlediği operasyonda 88 kilogram ağırlığında 528 bin adet uyuşturucu hapla yakalanarak gözaltına alınan Suriye uyruklu 3 kişi tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından kentte uyuşturucu hap getirildiği bilgisi üzerine merkez Mezitli ilçesinde bir aracı takibe aldı. Bir süre aracı izleyen ekipler, daha sonra durdurarak arama yaptı. Narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada, aracın gizli bölmelerine saklanmış 88 kilogram ağırlığında 528 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda Suriye uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise bin 280 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bugün emniyetteki ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler