Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve meclis üyeleri ile birlikte 'Kıyıpark' inşaatını gezdi.

        Başkan Çelikcan, şehrin ortasından geçmesine rağmen Seyhan Nehri'nden Adanalı vatandaşların yeterince faydalanamadığını ifade ederek, "İçerisinde su kayağı tesisi, yüzer sahne, marina amfi, optimis marina, yelken kulübü, ahşap iskele, 2 adet kır kahvesi, emekli ve engelli evleri, festival alanları, seyir terasları ve deniz feneri parkı Adanalı hemşerilerimizi suyla buluşturacak" dedi.

        Eylül ayında yapımı tamamlanacak olan parktan bütün Adanalı vatandaşların faydalanacağını belirten Başkan Çelikcan, meclis üyelerine de verdikleri destekler için teşekkür etti. Yüreğir Belediyesi Meclisi'nde yaşanan birlik ve beraberliğin hizmete olumlu yönde katkı sağladığını söyleyen Çelikcan, "Yüreğir Belediyesi'nde görev yapan bütün meclis üyelerimiz ilçemize yapılan bütün yatırımlarda bizim yanımızda olmuşlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler