Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Barosu avukatları, ‘Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım’ adlı tiyatro oyunuyla seyirciyle buluştu.

        Mersin Barosu avukatlarından oluşan tiyatro topluluğu, Haldun Taner’in yazdığı ve Burak Sönmez’in yönettiği , ‘Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım’ oyununu Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneledi. Tiyatroyu, Mersin Barosu Başkanı Ali Er, Başkan Yardımcısı Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, merkez, komisyon ve kulüp başkanları ile çok sayıda avukat izledi. Geleneksel öğreti, orta oyun, Türk tiyatrosunun en nadide örneklerinden ve yakın tarihin en güzel tanıklarından olan ‘Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım’ adlı oyunun yönetmeni Burak Arkalı, oyuncular, Utku Esen, Özge Uslu, Yekta Yıldırım, Seda Şendur Doygun, Durul Doygun ve Elif Kurt meslektaşlarından büyük alkış aldı.

        Kültürel faaliyetler kapsamında meslektaşlarının güzel bir oyunu sahnelemelerinin kendilerine keyifli dakikalar yaşattığını söyleyen Er, "Avukatlar, mesleğini icra etmenin dışında sosyal etkinliklerle de topluma mesaj vermektedir. Profesyonel oyunculuk sergileyen meslektaşlarımı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler