Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversiteye yeni bölümler açılması teklifinin YÖK tarafından kabul edildiğini, 20182019 eğitim yılında yeni bölümleri öğrenci alacaklarını söyledi,

        Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversiteye yeni bölümler açmak için tekliflerinin YÖK tarafından kabul edildiğini ifade ederek, "Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’na Adalet ile Özel Güvenlik ve Koruma programları açıldı. Her birine 40’ar öğrenci alınacak. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na Geleneksel El Sanatları ile Halıcılık ve Kilimcilik Programları açıldı. Her birine 30’ar öğrenci alınacak. Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü faaliyete geçmesine karar verildi. Bölüme ilk kez 20182019 Akademik Yılı için 60 öğrenci alınacak. Üniversitemiz ve şehrimize hayırlı olsun. Emeklerimize katkı sunan ve destek olan YÖK Genel Kurulu başta olmak üzere herkese teşekkürler ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler