Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi tarafından tüm Türkiye’ye armağan edilen Başiskele Milli İrade Parkı, Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

        Türkiye’deki darbeler tarihinin videolu anlatıldığı, 15 Temmuz Şehitleri’nin temsili mezarlarının o gece bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi binası ve yine o gece tüm dünyanın izlediği, trafiğe kapatılan İstanbul Boğaz Köprüsünün bulunduğu Başiskele Milli İrade Parkı, hain darbe girişimini ve Türk Milletinin verdiği destansı mücadeleyi gelecek nesillere aktarıyor.

        Bu kapsamda okullar tarafından ziyaretlerin de düzenlendiği park son olarak Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi tarafından ziyaret edildi. Öğrenciler hain darbe kalkışmasında yaşananları yeniden anımsadılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler