Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Fakırcalı Mahallesi’nde eski okulu yenileyerek, mahalle konağına dönüştürdü.

        Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Fakırcalı Mahallesindeki eski okulu vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda modern bir mahalle konağına dönüştürdü. Okul, uzun süredir kullanılmadığı için tehlike arz eden çatısı sökülerek, yenisi yapıldı. Tüm kapı ve pencere doğramaları yenilendi. Binanın, dış ve iç cephesi sıvandı ve boyandı. İç tefrişatı yapıldı. Mahalle konağı Fakırcalıların buluşma noktası olacak.

        Muhtardan teşekkür

        Mahalle Muhtarı Hüseyin Sönmez, mahalle konağına kavuştukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Sönmez, “Eski okulumuz taşımalı sisteme geçtikten sonra atıl bir durumda kalmıştı. Binanın mahalle konağı olması yönündeki talebimizi hemen değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışmaları kısa sürede tamamladı. Mahallemize güzel bir konak kazandırdı. Mahallemizin düğün, toplantı, sünnet ve benzeri sosyal etkinliklerini yapacağımız bir mekanımız oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler