Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik 2. Amatör Lig'de ikinci hafta geride kalırken, oynadığı 2 mücadeleyi de kazanan Küplüspor ve İl Özel İdarespor liderliği paylaştı.

        Bilecik Sentetik Sahada oynanan Bilecik 2. Amatör Lig'in ikinci hafta müsabakasında Küplüspor, Yeniköyspor karşısında 10 geriye düştüğü maçı 41 kazanarak averajla liderliğe yükseldi. Maça iyi başlayan Yeniköy mücadelenin 7'nci dakikasında Murat Yöreümez'in golüyle durumu 10'a getirdi. Bu golün hemen ardından gelişen Küplüspor atağında Selçuk Çağlayan topu filelere göndererek eşitliği sağladı. Bu golden sonra oyun hakimiyetini elinde tutan Küplüspor maçın 16'ncı dakikasında Adem Su ile durumu 21'e getirdi. Karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Küplüspor'un 21'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan Küplüspor karşılaşmanın 70'inci dakikasında Cihan Çalık ile durumu 31'e getirdi. Maçın 85'inci dakikasında Selçık Çağlayan kendisinin 2'inci takımın 4'üncü golünü kaydetti. Bu gol maçın skoru olurken Küplüspor ligde 2'de 2 yaparak, averajla liderliğe yükseldi.

        Ligin diğer bir flaş takımı İl Özel İdarespor ise; kendi sahasında Kürespor'u 32 yenerek 6 takımlı ligde 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yaptı. Öte yandan ligin 3'üncü haftasında 22 Nisan pazar günü saat 17:00'de Bilecik Edebali Stadında İl Özel İdarespor ile Küplüspor karşı karşıya gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler