Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası, final maçıyla sona erdi.

        Final maçının başlama vuruşunu yapan Başkan Çolakbayrakdar, spor çatısı altında kardeşlik, dostluk, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla önemli etkinliklere imza attıklarını söyledi. Turnuvanın final maçında Kadir Has Ortaokulu ve Sümer Ortaokulu mücadele etti. Final mücadelesinin normal süresi 22 biten maçta, şampiyonu penaltı atışları belirledi. Penaltılar sonucunda rakibine 87 üstünlük sağlayan Kadir Has Ortaokulu takımı turnuvada şampiyon oldu. Kocasinan Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde sporu sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın final karşılaşmasına; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, Kocasinan Şimşekspor Takımı Genel Koordinatöru Fehmi Kuş, Kayserispor’un futbolcuları; Atila Turan, Deniz Türüç ve Şamil Cinaz, ortaokul öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.Karşılaşmayı ise Anadolu Spor Gazetecileri ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yavuz Navruz sundu. Final maçının başlama vuruşunu Kayserispor’ un yıldız futbolcularıyla birlikte yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, takımlara başarılar dileyerek, dostluğun kazanmasını temenni etti. Başkan Çolakbayrakdar, belediye olarak spora büyük önem verdiklerini belirterek, “Müsabakaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Gençlerimiz, sporla birlikte yeni dostluklar kazandı. Yeteneklerin keşfedileceği turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurumlarla işbirliğinde şehre hizmet etmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Futbol turnuvasının yanı sıra okullarımızda birçok hizmete imza atıyoruz. Ayrıca yeni ve farklı müsabakalar düzenleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde babalar için mahalleler arasında ‘En Baba Turnuva’ başlayacak. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde, dostluğu ve kardeşliği pekiştirmeleridir. İnşallah bu müsabakalar kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize ve dostluğumuza katkı sağlayacak. Özelikle ilk dörde kalan okul takımlarımızı Kayserispor ile Alanyaspor karşılaşmasına götüreceğiz ve tribünde onlarla beraber olacağız” ifadelerini kullandı. Turnuvaya destek veren Kayserispor’un futbolcuları; Atila Turan, Deniz Türüç ve Şamil Cinaz ise etkinliğin mimari Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, 64 takım ile birlikte günün anısına fidanları toprakla buluşturdu. Sümer Spor Tesisleri Halı Sahasında oynanan final maçı, büyük heyecan ve mücadeleye sahne oldu. Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın finalinde, tribünleri dolduran taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. Final mücadelesinin normal süresi 22 bitti. Şampiyon olan takımı, penaltı atışları belirledi. Penaltılar sonucunda rakibine 87 üstünlük sağlayan Kadir Has Ortaokulu takımı turnuvada şampiyon oldu. Centilmenlik içinde geçen turnuvaya katılan takımlara, kupa verilmesiyle program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler