Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Dışişleri Bakanlığından Uluslararası Örgütlere, Bir Diplomatın Tecrübeleri’ adlı etkinlik düzenlendi.

        İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe emekli Büyükelçi Numan Hazar konuşmacı olarak katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu Başkanı Şervan Akkoyun’un konuşmasıyla devam etti.

        Emekli Büyükelçi Numan Hazar'ı Bitlis Eren Üniversitesinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli ise, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Böyle güzel bir programa katılma şansı tanıyan Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğuna teşekkür ederek sözlerine başlayan Numan Hazar da, Dışişleri Bakanlığında yaşadığı tecrübeleri öğrencilere aktardı.

        Söyleşi şeklinde geçen programda, hayatından kesitler anlatan Hazar, görev yaptığı yerler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

        Türkiye'nin uluslararası örgütlerle olan ilişkilerine de değinen Hazar’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli tarafından plaket takdim etmesinin ardından program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler