Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında aranan ve FETÖ/PDY'nin 'ablaları' olduğu öne sürülen iki kadın Eskişehir'de gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ‘Terör örgütüne üye olmak’ suçundan haklarında yakalama kararı olan Kübra T.'yi EskişehirAnkara karayolundaki kontrol noktasında, Döndü S.'yi ise kent merkezinde gözaltına aldı. FETÖ/PDY örgütünün Isparta yapılanmasında ‘Örgüt ablası’ olduğu ve örgütün gizli haberleşme programı olan ByLock'u kullandığı belirtilen Kübra T., emniyetteki işlemleri sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyetteki işlemleri devam eden Döndü S.'nin ise Isparta'ya gönderileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler