Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İsmet İnönü İlköğretim Okulu'nda açılan okumayazma kursuna kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor.

        Düzenlenen okumayazma kursunda kursiyerlere eğitim, emekli öğretmen Cemal Hüseyin Çağlar tarafından veriliyor. Okul Müdürü Zeki Sağdilek, okullarında ayrı bir heyecan yaşandığını söyledi. Müdür Sağdilek, "Çok farklı ve tamamı da üzücü nedenlerle okula gidememiş, hayal kırıklığı yaşamış kursiyer nine, dede, anne, baba, abla, ağabey ve kardeşlerimiz şimdi bu geciken okullu olma sevinçlerini okulumuzda yaşıyorlar" ifadelerini kullandı.

        Burada eğitim veren Cemal Hüseyin Çağlar ise "Yıllardır görmediğim akrabalarımı görür gibi içten, samimi, sevgi ve heyecan dolu duygular yaşıyorum. Apaydınlık ve en güzel olan sınıf hazırlanmış, kursiyerler yerlerinde hazır, her kursiyere okulun verdiği kalemler, defterler, silgiler, kalem açacakları önlerinde. Ben göreve daha ilk kez başlıyormuşum gibi bir duygu ve heyecanla sınıfa giriyorum. Tanışıyoruz, konuşuyoruz büyük bir ailenin bireyleri gibi. Bu duygularla derse başlıyoruz. Çizgiler çiziyoruz tahtaya ve defterlere. 25 kursiyerimizin hepsinde ayrı sevinç, ayrı ilgi, ayrı coşku var" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler