Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

        Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, çalışmaları hakkında bilgi aldı. İncelemeler sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Yalçın, “İlçemizi değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. 2017 yılında Yüzbaşı Mahalleli hemşehrilerimizin 30 yıllık kanalizasyon sorununu çözmüştük. Bu sene de bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladık. Bir yandan altyapı sorunlarını çözüyoruz, bir yandan hemşehrilerimizin huzurlu ve mutlu olmaları için çalışmalarımız devam ediyor. Bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler