Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan Pazartesi günü açılıyor.

        Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükhasbahçe Mahallesi, Tavşandamı Mevkii’nde 50 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan Devlet Bahçeli Yaşam Alanı’nı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hizmete açacaklarını söyledi. Yücel, “Tavşandamı Devlet Bahçeli Sosyal Yaşam Alanı'nı, Milli Bayramımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda halkımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çocuklara ve ailelerine bayram hediyesi olsun istedik.”

        6,5 Milyon TL’lik proje

        6 Milyon 500 bin TL maliyetli dev yatırımın açılış müjdesini veren Adem Murat Yücel, “Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, insanlarımızın yoğun iş yaşamlarından arta kalan zamanlarda stres atmalarını, ailelerimizin, çocuklarımızın muhteşem bir atmosferde hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak. Muhteşem Alanya manzarasına, serin ve yemyeşil doğasıyla Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı'nı halkımızın çok seveceğine ve beğeneceğine inanıyoruz. Tüm halkımız açılış törenimize davetlidir. Şimdiden Alanyamıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

        Başkan Yücel’in çocuklara armağan ettiği Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı'nda seyir platformları, ahşap platformları, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve 400 kişilik amfi yer alıyor. Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, büyüklüğü ve sunduğu imkanlarla Alanya’nın yeni cazibe ve sosyal alanı olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler