Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Okullarda Renksel Dönüşüm etkinliği düzenledi. Şube Başkanı Ozan Tüzün, amaçlarının mimarlık algısını değiştirmek olduğunu söyledi.

        Mimarlar Odası Adana Şubesi başkan ve üyeleri ile Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü Yapı Tasarım Kulübü üyeleri, bir boya firmasının sponsorluğu ile Yüreğir ilçesi Alihocalı İlkokulu'nu boyadı.

        Şenlik havasında geçen etkinlikte öğrencilerin yüzleri de film kahramanlarının figürleri ile boyanırken okul duvarına Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümü Yapı Tasarım Kulübü üyeleri tarafından Atatürk rölyefi çalışıldı.

        Okullarda Renksel Dönüşüm etkinliğine ilişkin açıklama yapan Başkan Ozan Tüzün, “Bu etkinliğimiz ile mimarlık öğrencileriyle birlikte okul boyama, öğrencilerin belli ihtiyaçlarının giderilmesi, mimarlık algısının daha yerleşik hale gelebileceği, mimarlık öğrencileri hem kendi aralarında hem de mimarlar odası arasında güzel bir iletişim sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bu kapsamda 1,2,3 ve 4. sınıf düzeyinde hikaye kitapları, boyama kitap ve kalemleri, lego, oyuncak, satranç takımı ve badminton takımı gibi ihtiyaçları da karşılamış olduk. Güzel bir etkinlik oldu” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler