Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Güvercinlik’te bulunan Titanic Deluxe Bodrum tatil sezonunu açtı.

        Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels'in en yeni oteli olan ve 80 bin metrekare alanda kurulan Titanic Deluxe Bodrum, farklı konaklama alternatifleri, spor aktiviteleri, BeFine SPA merkezi, Tini çocuk kulübü, dünya lezzetlerini sunan restoranları ve su parklarıyla bölgenin en güçlü markaları arasında yer alıyor. Misafirlerin konforu ve memnuniyeti için tüm detayların en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü denize sıfır konumundaki Titanic Deluxe Bodrum, Bodrum’un yürüyen merdiven sistemine sahip ilk ve tek oteli.

        Titanic Deluxe Bodrum'un misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil sunmak amacıyla kurulduğunu kaydeden otelin Genel Müdürü Murat Konuk, “Titanic Deluxe Bodrum, standart, superior, family, deluxe ve villa özelliklerinde farklı konaklama alternatiflerine sahip. Dekorasyonda modern mimariyle, doğallığı bir araya getirdik. Benzersiz deniz manzarasına sahip doğayla iç içe odalar, misafirlerin ihtiyaç duyabileceği en ince ve şık detaylarla tasarlandı. Uzman şefler eşliğinde her damak tadına hitap eden ana restoranların yanında, gurme lezzetlerden vazgeçemeyenler için A La Carte restoranlar, Pascarella, Begonvil, Hasır ve The Beef Grill Club ile dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini sunuyoruz” diye konuştu.

        Tatilde eğlence ve spordan ayrı kalamayanlar için farklı alternatifler de hazırladıklarını dile getiren Konuk, “Tatilde spor yapmak isteyenler için Fitness Merkezi, sağlık ve dinginlik sunan BeFine Spa Merkezi özel olarak hazırlandı. Muhteşem bir Ege manzarasına karşı açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzları ve su kaydırakları havuz keyfi sevenleri bekliyor.

        Titanic Deluxe Bodrum’da eğlence bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor. 11 Haziranda başlayacak yaz konserleri kapsamında Ege, İskender Paydaş, Yol Project ve Onur Mete Kaan Öztürk ikilisi sezon boyunca her hafta Titanic Deluxe Bodrum sahnesinde olacak. Renkli partiler ve uluslar arası showlara da ev sahipliği yapacak muhteşem bir Ege manzarasına karşı konumlanan Show Center’da misafirleri eğlence dolu Bodrum akşamları bekliyor. Çocuklar için Tini Kids Club’ta yaş gruplarına göre özel olarak hazırlanmış aktiviteler, gösteriler, eğitici ve geliştirici eğlenceler, çocuk diskosu da miniklere unutulmaz anlar yaşatacak.”

        Bugüne dek 80'e yakın ülkeden konuklarına Türk kültürünü tanıtan Titanic Deluxe Bodrum, yeni sezonda da konuklarını ağırlamaya devam edecek. Seçkin Türk misafirlerin yanı sıra; ağırlıklı olarak, İngiltere, Belçika, Hollanda ve Türki Cumhuriyetler'den misafirlerini ağırlayan otel, spor, sağlık, eğlence ve dünya lezzetlerini bir arada sunuyor. 80 bin metrekare alanda kurulan Titanic Deluxe Bodrum, farklı konaklama alternatifleri, eğlence ve spor aktiviteleri, SPA merkezi, çocuk kulübü, dünya lezzetlerini sunan restoranları ve su parklarıyla bölgenin en çok tercih edilen otellerinden biri.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler