Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (İPEKYOLUSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Alim, 24 Haziran erken seçimlerinin yerinde bir karar olduğunu söyledi.

        İPEKYOLU Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu olarak, erken seçim kararını ilişkin, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin çağrısını yerinde bulduklarını kamuoyu ile paylaştıklarını hatırlatan Mehmet Nuri Alim, “Aynı şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 24 Haziran’da yapılacağına dair açıklamayı da yerinde bir karardır. Türkiye’nin öncelikleri bakımından biran önce seçim konusu gündemden kalkmalıdır. Türkiye’nin bekleyecek zamanı yok. Dünyanın bu konjonktüründe ekonomi belirsizlikleri sevmez iş dünyası olarak ihtiyacımız olan tek şey siyasi istikrarın sürmesidir. Türkiye’nin öncelikleri çok farklı. İç ve dış gelişmeler her gün farklı bir dinamikle hareket ederken, Türkiye’nin gündeminde seçim gündeminin bir an önce kalkması Türkiye’nin rahatlamasını sağlayacaktır. Bu karar ile bu belirsizlik yükü ortadan kalkacak. 24 Haziran tarihi yerinde bir karar olmuştur.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler