Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

        Yöresel Yemek Evi’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Arge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ve Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı. Yemeğin ardından müdürlerinin ve çalışanların soru ve görüşlerini de dinleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, personelinden iyi niyet ve dostluk çerçevesi içinde çalışmalarına devam etmeleri talebinde bulundu.

        Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bartın Belediyesi olarak halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya çalışıyor bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve başladığımız tarih itibariyle ilimiz için büyük önem arz eden konulara el attık. Bunların başında bildiğiniz gibi hava kirliliğin önlenmesi, Bartın Irmağı’nın kanalizasyondan kurtulması, yeni su hattının ilimize kazandırılması bulunuyordu. Allah’ın izniyle bu çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Bu çalışmaların ardından ise üstyapı ve sosyal alanların çoğaltılması ile ilgili çalışmalarımıza ağırlık vermeye başladık. Yalı Sevgi Parkı, Gazhane Kültür Parkı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Aladağ Mesire Alanı Karaçay Piknik Alanı gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimiz vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Şimdi ise Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı Projemiz ile yeni bir sosyal alanı daha ilimize kazandırmaya hazırlanıyoruz. Yine çok önem verdiğimiz bir projemizden biri de Bartın Kent Müzesi projesiydi. İlimizin tanıtımı açısından çok büyük önem arz eden bu projeyi de ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmaları hayata geçirirken belediyemiz araç ve ekipmanlarını da güçlendirmeye çalıştık. 2009 yılından bugüne kadar 8 milyon TL’den fazla yatırımda bulunduk. İtfaiye Müdürlüğü’müzü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’müzü, Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzü Sanayi Bölgesi’ne yeni binalarına taşıdık. 5 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz toplu açılış töreni ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzü de aynı bölgeye taşıyacağız. Liman İşletme Müdürlüğümüzde her geçen gün büyüme hızını artırıyor. 2016 yılına göre limanın hacmi yüzde 13,95 arttı. Halkımız için yapmış olduğumuz bu güzel çalışmalarda hepinizin emeği var. Özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ederim. Yakalamış olduğumuz bu birliktelik ile daha birçok güzel çalışmaya imza atacağız. Katılımız için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler