Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Süleyman Kamçı, 19 Nisan 2017 günü Tunceli’de yaşanan helikopter kazasında şehit olan Polis Memuru Ahmet Cihan Kilci’nin şehadetinin 1’inci yılı nedeniyle ailesi tarafından okutulan mevlit programına katıldı.

        Kayseri Polis Evinde düzenlenen mevlit programına Vali Süleyman Kamçı’nın yanı sıra Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, şehidiin ailesi, yakınları ve şehit aileleri katıldı.

        Vali Süleyman Kamçı, şehidimiz Ahmet Cihan Kilci’nin ailesiyle görüşerek, “ Devlet olarak şehit ailelerimizin yanındayız ve her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

        Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programı, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından yapılan dua ile sone erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler