Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü tarafından, engelli ve eski hükümlülere yönelik kendi işleri kurma amacıyla 3050 bin TL arasında değişen hibe destekleri hakkında SYDV personellerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

        İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri (SYDV) ile personelleri katıldı. Toplantıda katılımcılara engelli ve eski hükümlülere yönelik ‘Hibe Destek Projesi’ kapsamında başvuru şartları, girişimcilik eğitim programları, destek verilecek maliyetler, başvuruda dikkat edilecek hususlar gibi konular hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan bilgilendirmede engelli vatandaşlara 50 bin TL’ye kadar, eski hükümlülere yönelik ise 30 bin TL’ye kadar hibe destek sağlanacağı vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler