Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi tarafından 5. sınıf öğrencilerine verilecek bisikletler bölge bölge dağıtılmaya devam ediyor. Son olarak Hereke’de düzenlenen tören ile öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

        Körfez Belediyesi, bu yıl ilçedeki tüm okullarda eğitim gören 5. Sınıf öğrencilerine hediye edeceği bisikletlerin dağıtımına geçtiğimiz hafta başlamış, düzenlenen tören ile öğrencilere bisikletleri teslim edilmişti. Körfez’deki ikinci tören Hereke Nuh Çimento Ortaokulu ile devam etti. Törene, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Gayret, AK Parti İlçe Başkan Vekili Yusuf Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Tören öncesinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kendinizi iyi geliştireceksiniz. Çünkü Türkiye’nin geleceği sizlersiniz” diyerek seslendi. Eğitime verdikleri desteğin her sene artarak devam ettiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Gençlerimizin ve okullarımızın ihtiyaçları ne ise onları karşılıyoruz. Sizlere bisiklet dağıtırken, üniversite eğitimi gören öğrencilerimize de eğitime katkı payı dağıtıyoruz. Bunu yapan Türkiye’deki tek belediyeyiz” dedi.

        Başkan Baran daha sonra öğrencilere bisikletlerini takdim etti. Bisikletlerini alan öğrenciler çok mutlu olurken, öğrenci velileri de Başkan İsmail Baran’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Baran daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler