Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir ve Milas Belediye Başkanlıklarının katkılarıyla düzenlenecek olan ve Bafa Zeytinspor yararına organize edilen Boğa Güreşi Festivali 22 Nisan Pazar günü Bafa Mahallesi’nde yapılacak.

        Milas’ta Bafa Mahallesi’nde yaklaşık olarak 100 boğanın katılacağı boğa güreşlerinden elde edilen gelir Bafa Zeytinspor’a verilecek. Baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, büyük ayak, küçük ayak, deste, tozkoparan, taze destek ve taze tozkoparan olmak üzere 10 kategoride verilecek ödüller sahiplerini bulacak.

        Amaçlarının Yörük kültürünü yaşatmak olduğunu ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Boğa güreşi Muğla bölgemizin örf ve adetlerinden, kültürlerinden birisi. Vatandaşlarımız da güreşler sayesinde bir araya gelerek mutlu oluyor. Bafa Zeytinspor adına güzel bir etkinlik olacak. Güreşlerde elde edilen gelir Zeytinspor’un yararına kullanılacak. 22 Nisan Pazar günü Bafa Mahallemizde düzenlenecek boğa güreşlerine tüm güreş severleri bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler