Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Girişimci iş adamı ve yazar İbrahim Toru, Harran Üniversitesi öğrencilerine "Ayakkabı Boyacılığından Zirveye" tırmanma başarı hikayesini anlattı.

        Harran Üniversitesi Genç Girişimcilik Kulübü tarafından Osmanbey Kampüsü Mühendislik Fakültesi amfisinde düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan iş adamı ve yazar İbrahim Toru öğrencilere deneyim ve tecrübelerini anlattı. Programın açılışında konuşan Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Sarıışık, üniversite olarak kulüplere büyük önem verdiğini ve öğrencileri bu anlamda teşvik ettiklerini söyleyerek, öğrencilerin daha iyi bir yıl geçirmeleri için spor kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde bahar şenlikleri için hazırlık yaptıklarını açıkladı. Programa ev sahipliği yapan Kulüp Başkanı Şeyhisa Koşdaş ise "Bu programda Şanlıurfamızın değerli iş adamı ve yazarlarından olan İbrahim Toru’yu üniversitemizde misafir ettik. Kendisi de öğrenci kardeşlerimize verdiği hediyelerle bizleri mutlu ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Açılış konuşmalarının ardından söz alan İbrahim Toru geçmişe dair hayat hikayesinden bahsetti. Toru, "Hayatta doğruluktan, dürüstlükten, sadakatten ödün vermeden sabırla çalışılınca insanın hayatta başaramayacağı hiçbir şey yoktur" dedi. Kariyer günleri buluşmasında İbrahim Toru, katılımcılara kendisinin kaleme almış olduğu “Nereden Geldiğimi Biliyorum” adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

        Yaklaşık olarak iki saat devam eden programa Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Sarıışık, Teknokent Müdürü Prof.Dr. Kasım Yenigün, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler