Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler'de vatandaşların aileleriyle, arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdikleri yerlerden olan Pınarbaşı ve Aytepe mesire alanları yenilenerek vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi. Mesire alanlarındaki çimler yenilenirken çiçek dikimleri de yapılıp alanlar daha da güzelleştirildi.

        32 bin metrekarelik Pınarbaşı Mesire Alanı vatandaşların kullanımına hazır hale getirilirken havaların güzelleşmesiyle birlikte vatandaşlar da özellikle hafta sonları alanda vakit geçirmeye başladılar. Havuzların bakımının yapıldığı, tamirat işlerinin bitirildiği alanda, küçük ziyaretçiler için de çocuk oyun grupları yenileniyor.

        Bahar mevsiminin tüm güzelliğiyle mesire alanlarında yaşandığını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları aileleriyle, sevdikleriyle mesire alanlarında vakit geçirmeye, piknik yapmaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler