Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – İlçede 5. sınıf öğrencilerine hediye bisikletlerini dağıtmaya devam eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bisikletleri, trafik kurallarına uyarak, kazasız belasız ve güle güle kullanın” dedi.

        Gebze’de eğitimi verdiği destek ve katkıları arttırarak sürdüren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bu sene de 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet hediye ediyor. Geçen yıl da binlerce bisikleti Gebzeli öğrencilere armağan eden Köşker, bu yıl da okullarda düzenlenen törenlerle dağıtımlara devam ediyor. Başkan Köşker bu kapsamda son olarak Farabi, Adem Yavuz ve Mimar Sinan Ortaokullarında düzenlenen bisiklet dağıtım törenlerine katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Köşker, okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından öğrencilere seslenen Köşker, “Tüm imkanlarımızla sizlerin yanında ve destekçisi olmaya gayret gösterdik” dedi.

        Tüm projelerin ve çalışmaların temelinde gençlere yatırım olduğunu ifade eden Başkan Köşker, “Genç kardeşlerimizden bizlerin beklentisi, sahip olduğunuz en kıymetli sermaye olan zamanı iyi değerlendirmeniz ve kendinizi en güzel şekilde geleceğe hazırlamanız, yetiştirmeniz. Bu vesileyle 44 okulumuzda 5. Sınıf öğrencisi 7 bin evladımıza armağan edeceğimiz bisikletleri, trafik kurallarına uyarak, kazasız belasız kullanmanızı Rabbimden temenni ediyorum. Güle güle kullanın. Başarılarınız daim olsun” diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Başkan Köşker, öğrencilere bisikletlerini hediye etti. Bisiklet dağıtımları belirlenen program dahilinde devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler