Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının ve eğitim kurumlarının temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

        Başkan Ataç bu kapsamda Down Sendromu Derneği Eskişehir Temsilcisi Uğur Yavuz’u ve Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Zencir’i makamında ağırladı. Ziyaretlerde Başkan Ataç Down Sendromu Derneği Eskişehir Temsilcisi Uğur Yavuz’dan yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu. Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Zencir’den de merkezde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Ataç, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek konuklarına teşekkür etti.

        Yavuz ve Zencir de özel bireylere sağladığı katkılardan ötürü Başkan Ataç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ataç her iki ziyarette de misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler