Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “Dini İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele Seminerleri” projesi kapsamında Kütahya’da din görevlileri ve vatandaşlara yönelik seminerler verildi.

        Konu hakkında bilgi vermek üzere Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ile beraberindeki Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Ali Böcü ile Kadıköy Vaizi Ayşe Nur Özkan, Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti.

        Düzenlenen seminerlerde FETÖ ile DAİŞ terör örgütlerinin konu edildiğini ifade eden İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, “Bu iki yapının dini referansları nasıl kullandıkları, nasıl istismar ettikleri, temel argümanlarının neler olduğu, bu yapıya kazandırdıkları kişilerdeki temel duruşlar ve yaklaşımlar neler ve bunlara karşı nasıl duracağımızla alakalı personelimizi bilgilendirdik” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler