Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit belediyesi tarafından ilçenin 25 farklı bölgesine yerleştirilen tekstil atık kumbarasından her ay yaklaşık 8 ton tekstil toplanıyor.

        İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, bir süre önce özel bir firmayla anlaşarak şehrin muhtelif yerlerine tekstil atık kumbarası yerleştirdi. İlçenin 25 noktasına yerleştirilen tekstil atık kumbaralarına vatandaşlar eskiyen tekstil atıklarını atabiliyor. Her ay atık tekstil kumbaralarında yaklaşık 8 ton atık toplandığını söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, “lk etapta 25 yere konulan tekstil kumbaralarına yoğun ilgi olunca sayıyı 94’e çıkardık. Şehrin dört bir yanında bulunan konteynırlara vatandaşlar eski giysi, ayakkabı, kumaş, yorgan, perdeleri bırakıyorlar. Belirli aralıklarla açılan konteynerlerdeki atıklar ayıklanıp kullanılabilecek olanlar ihtiyaç sahiplerine, kullanılamayacak durumda olanlar ise geri dönüşüme gönderilmektedir” dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler