Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Çanakkale’yi geçilmez yapan, Çanakkale savaşlarının gerçekleştiği tarihi yerleri ve şehitlikleri gezdiler, şehitlere dualar okudular ve duygu dolu anlar yaşadılar.

        Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, yaptığı açıklamada, '' Öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda 45 öğrencinin katılımıyla Çanakkale’ye gezi programı düzenledik. Elimizden geldiğince kültürek ve manevi değerlerimizi unutturmayacak gezi programlarını düzenlemeye devam edeceğiz'' dedi.

        Anlatılması imkansız duygularla geziden döndüklerini belirten Gezi gurup Başkanı ve Şaphane Meslek Yüksek Okulu Başkan Yardımcısı Abdullah Uçak, ” Çanakkale gezisi için arkadaşlarımı ben teşvik ettim. Bu geziyle beraber 9. kez Çanakkale gezisinde bulunmuş biriyim, Çanakkale sevdalısıyım. Her gittiğimde kendime kazandırdığım bu duyguları, tarih şuuru, millet olma, vatan sevgisi, bayrak sevgisi şuurunu arkadaşlarıma da kazandırmak, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmak için böyle bir geziyi düzenledik. Çanakkale savaşlarının geçtiği yerleri, şehitliğimizi ziyaret ederek o savaşların yaşandığı anlara hayalen seyahate çıktık.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler